19-12-2019

Er zijn een aantal tijden en dagen veranderd en ook dat staat allemaal vermeld op de site onder het kopje dagen en tijden.Oa. geef ik niet meer les op woensdag avond.

Wt er nog meer voor een nieuws is , is dat ik waarschijnlijk ga samen werken met iemand die Mindfull cursussen geeft en daar komt in het nieuwe jaar meer info over op de site te staan en op de Facebook site van YogaNaomi.

Ook spelen er gedachtes om Retraites te gaan geen en te organiseren. Ook daarover meer in het begin van het nieuwe jaar.

zondag 18 augustus 2019

De zomer  is nog niet voor bij ,maar al wel ben ik bezig met het voorbereiden en het bedenken van alle invulling voor de lessen van het komende jaar!

hier zal ik even op een rijtje zetten wanneer en welke lessen weer zullen beginnen:

maandag in engelbert om 9.30 uur eerste les op 16 sept.

maandag in harkstede om 19.30 uur eerste les op 9 sept.

woensdag in hoogezand om 20.00 uur eerste les op 11 sept.

donderdag in hoogezand om 19.15 uur eerste les op 12 sept.

vrijdag in hoogezand om 9.30 uur eerste les op 13 sept.

Bij belangstelling bel ,mail of stuur even een berichtje via de site!

hopelijk tot ziens in een van mijn lessen. Mocht je graag info of een ander soort les zoals een privé les of een workshop kan je me ook altijd benaderen....

15-01-2019   ik wil op de donderdagochtend een groep starten voor 65-plussers die graag de rust en ontspanning willen ervaring, maar ook lekker in beweging willen zijn op de yogamat.

Interesse? Geef je op via de site, per mail of telefoon. 

10 juli 2019

De zomerstop is begonnen! iedereen gaat heerlijk z'n eigen gang en mensen zijn blij met de zon en vrijheid.

De vrijheid van even geen naar schoolgaande kinderen, van even niet vroeg op hoeven, even niet naar je werk, van zomaar op je blote voeten naar buiten lopen en daar de zonnestralen op je huid voelen. het maakt niet uit hoe laat je eet , want je hoeft niets meer , ook niet naar yoga les, geen gehaast, geen gedoe, geen gedachtes ...dat je eigelijk niet meer weg wilt maar het liefste lekker in je tuin met alle geliefden om je heen genieten van een koud glas water en de ondergaande zon. Het wateren van de tuin die een heerlijke geur afgeeft die je uit duizenden herkend. Dat alles is de vrijheid, het genieten van de zomer....

De zomerstop van alle yogalessen zal normaal gesproken zijn totdat alle naar schoolgaande kinderen weer naar school moeten, maar uit ervaring weet ik inmiddels dat iedereen dan toch nog niet helemaal klaar is met het voelen van die heerlijke vrijheid , dus meestal om weer helemaal met alles mee te hobbelen duurt dat nog een week of soms twee voordat mensen echt weer wekelijks willen beginnen met in dit geval yoga lessen.

ik zal iedereen een berichtje sturen met de vraag wie er weer mee komt doen en vanaf wanneer.

23 januari 2019:

Inmiddels hebben zich 7 dames opgegeven voor een proefles. We gaan op donderdag 28 februari om 10.00 uur van start. Deze eerste les zal een gratis proefles zijn voor iedereen die het wil proberen. Heren zijn uiteraard ook welkom. 

    Ik wens je een mooi en gezond 2019 !

 

De lessen op maandag avond zijn verhuisd naar een andere lokatie, naar pand 404 in Harkstede en niet meer bij het grunostrand.

De tijd was op maandag avond 20.00 uur ,maar dat wordt veranderd naar 19.30 uur. De eerste maandag dat deze tijd van start gaat is maandag 7 januari in pand 404, om half 8 dus!

Wie heeft er belangstelling in stoelyoga op donderdag ochtend in pand 404?

(26-09-2018) Op maandag avond is eindelijk de les om 20.00 uur ook begonnen in het gebouwtje net na de tennisbanen als je het Grunopark in komt aan je rechterhand.

Ook is de les ,die een paar weken geleden nog niet zeker was ,in Hoogezand op donderdagavond om half 9, nu wel zeker. 

Dus ook daar kan je je voor opgeven als je dit een fijne tijd vind om een fijne yogales te komen doen.

Recente berichten

Please reload

Archief

Please reload

Op 10 sept. begin ik weer met alle lessen.

Er komt een maandagavondles bij om 20 uur in harkstede, grunostrand. Deze yoga les zal op 24 sept. '18 pas beginnen ivm een aantal mensen die wat later willen beginnen.

En op donderdag in Hoogezand komt er een les bij om 20.30 uur.

kijk voor meer info  bij de dagen en tijden.

Vanaf 19 sept. begin ik ook weer met stoelyoga in het zonnehuis te Zuidhorn.Om je daar voor op te geven kan je Wilma Kuper bellen of mailen.

w.kuper@zonnehuisgroep.nl

0594-508564

Er is sinds 1 november 2017 een extra les bij op woensdag avond om 20.00 uur!

Ook op donderdag avond wil ik er nog een extra les bij gaan geven en die zal om half 9 starten ,als er genoeg animo voor is.

Januari 2018

Eindelijk heb ik een ruimte gevonden in het MFC te Engelbert om op maandagmorgen om half 10 een les te beginnen!!

Ik begin met de lessen als ik minimaal 5 mensen heb die vast gaan komen. 

heb je belangstelling , geef je op via de site, email of telefonisch.

14 May 2016

Wilt u yoga beoefen ,maar bent u op leeftijd en vind u het lastig om op een yoga matje op te grond oefeningen en houdingen te doen?

Dan is senioren-stoel...

9 May 2016

Stilte wandeling  in de natuur. Ik wil graag met een groep van 10 of 15 mensen een stilte wandeling in de natuur maken.

In deze tijd van het jaar is het...

Please reload

www.yoganaomi.nl -  info@yoganaomi.nl  -  tel. 06-12068240