Stoelyoga

Wil je graag yoga beoefenen , maar vind je het lastig of is het gewoonweg niet mogelijk om op de grond op een yogamatje te zitten of liggen?

Dan is stoelyoga wellicht iets voor jou!

Ben je mindervalide, revaliderend, op leeftijd of vind je het gewoon fijn om op deze manier yoga te beoefenen, laat dit aan mij weten en misschien kan ik een nieuwe groep vormen in de buurt of  kun je aanschuiven bij de bestaande groep in Zuidhorn.

Je lichaam soepel krijgen en houden is fijn, na een aantal keren zul je het verschil al duidelijk merken.

Als je 's morgens opstaat zul je merken dat dit makkelijker gaat, dat je wat minder stram en stijf bent na een nacht slapen.

 

Maar ook door ademhalingsoefeningen en meditatie te doen in de yogalessen zul je merken dat je rustiger in je hoofd kunt zijn en dat je je adem meer onder controle hebt.

 

Misschien kun je na een korte periode al merken dat je beter slaapt en dat je je beter kunt concentreren.  

 

De yogalessen wil ik graag op locatie geven, zodat iedereen die aan deze manier van yoga  mee wilt doen, zo min mogelijk moeite hoeven te doen om de lessen te kunnen komen volgen. Denk je dat je in een verzorgingstehuis of verpleegtehuis een groep ouderen , minder valide of revaliderende mensen bij elkaar kunt krijgen die graag yoga willen beoefenen op hun eigen manier in hun eigen vertrouwde omgeving?

Mocht je interesse hebben in deze yogalessen neem dan via deze site, mail of telefonisch contact met me op.

 

Vanaf woensdag 7 febr 2019 zal ik weer les gaan geven in het Zonnehuis te Zuidhorn, mocht u belangstelling hebben dan kunt u contact opnemen met Wilma Kuper, zij is de eindverantwoordelijke daar en ze zal u kunnen vertellen hoe en wat betreft de kosten etc.

Haar telefoon nummer is tel. 0594-508564 en haar email adres is w.kuper@zonnehuisgroepnoord.nl.

De stoelyogales is op elke woensdag en begint om 10.30 uur.

De lessen zullen weer van start gaan op 19 sept 2018 in het zonnehuis te Zuidhorn.

 

><
1/3

www.yoganaomi.nl -  info@yoganaomi.nl  -  tel. 06-12068240